Psicologia

Psicologia

Soc psicòloga (col. núm. 12.873) i periodista (col. núm. 13.273).

Llicenciada en Psicologia l’any 2002 per la Universitat de Girona, estic especialitzada en educació i dificultats de l’aprenentatge. Soc Màster en Intervenció en Dificultats de l’Aprenentatge i Postgrau en Relació Terapèutica i Tècniques de Detecció i Tractament en Casos de Maltractaments i/o Abusos Sexuals. També he realitzat tots els cursos del Doctorat Interuniversitari en Psicologia de l’Educació i més d’una trentena de cursos específics relacionats amb l’àmbit de la psicologia.

Professionalment parlant, he col·laborat amb l’Equip d’Assessorament i Orientació Psicopedagògic de l’Alt Empordà i he treballat a diversos centres psicopedagògics privats. Des del 2006, atenc infants, famílies i docents en una consulta pròpia oferint un servei d’assessorament, orientació i intervenció psicològica i psicopedagògica.

A més, he estat membre fundador/organitzador de les “Jornades Conviure amb Capacitats”, que es van realitzar a Albanyà entre 2017 i 2019.

"Estima el que fas i el que fas t'estimarà cent vegades més." Enric Corbera.

Comunicació

Comunicació

Llicenciada també en Periodisme l’any 2012 per la Universitat de Vic, soc Premi Extraordinari de carrera. Màster en Comunicació i Estudis Culturals, actualment estic elaborant la meva tesi doctoral centrada en la periodista dels anys 30 Irene Polo, sobre la qual he escrit articles acadèmics i he realitzat ponències en diversos congressos nacionals i internacionals.

La faceta periodística l’estic desenvolupant des de l’any 1999 tot col·laborant en diverses publicacions catalanes, tant diaris com revistes, de paper i en format digital. He estat col·laboradora de Ràdio Vilafant i he fundat i dirigit la revista D’estil, que ens ha acompanyat des de 2009 fins al 2021.

També soc sòcia cofundadora d’Oh! Comunicació, des d’on exerceixo com a productora de continguts en pro d’una comunicació conscient, i, juntament amb un equip de professionals especialitzats en la matèria, organitzo esdeveniments diversos.

Soc tutora externa de pràctiques acadèmiques de la Universitat Oberta de Catalunya i de la Universitat de Girona i he participat en diverses taules rodones sobre emprenedoria en femení.

"Sense passió, res de gran no pot portar-se a terme." Georg Wilhelm Friedrich Hegel.

Política

Ho reconec: soc una tastaolletes. També en política. Per això, entre 2015 i 2016, vaig ser regidora d’Infància, Joventut i Educació de l’Ajuntament de Figueres, i d’Infància i Adolescència i de Difusió i Màrqueting de Ciutat entre 2013 i 2015.

“Per als que no tenim creences, la democràcia és la nostra religió.” Paul Auster.

Plan de recuperación, transformación y resiliencia